2012-09-24

Nume și bloguri - Leapșa

De la Vienela și Carmen am preluat leapșa în care trebuie să asociez adrese de blog literelor care formează numele meu.

Pentru că e un prenume scurt am încercat să îl fac mai cuprinzător, dar tot nu reprezintă - fidel - ceea ce citesc (sunt mai multe blogurile pe care le citesc)

D - dragosteoarba.blogspot.ro/; desprediverselucruri.blogspot.ro/;   daurel.wordpress.com/
I - ivanuska.wordpress.com/; innerspacejournal.wordpress.com/;
A - adriana-dardindar.blogspot.ro/; alyzcuz.wordpress.com/;
N - noulapullum.blogspot.ro/; ninulescu.wordpress.com/;
A - http://agonia.ro/index.php/author/0036414/Mihaela_Popa

S-au mai jucat:

10 comentarii:

  1. dragut ,. asa aflam despre bloguri pe care nu le stim !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E o idee interesanta aceasta "leapsa"
      Mi-ar fi placut sa pot scrie si alte bloguri care imi plac in mod deosebit. Sunt unele care-mi plac tare-tare. Le vizitez, citesc dar nu intotdeauna "las un semn al trecerii" - din motive mai mult sau mai putin obiective :)

      Ștergere
  2. Multumesc mult, Diana!
    Ca o paranteza, cand am ales eu numele blogului l-am ales vrand sa reflecte cel mai bine ideea pentru care s-a nascut.
    Abia apoi, la mult timp dupa, am aflat despre tot felul de chestii legate de SEO...dar, din fericire, se pare ca numele, desi cam lung, e iubit de SEO...ma rog de ceea ce inseamna acesta ;)
    O seara placuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu placere!pentru putin... :) "Dragoste oarba" Cine ar putea contrazice sintagma?! Dragostea e oarba! Si noi suntem... puii ei orbi! :) Ne indragostim nebuneste - si e bine! Intensitatea iubirii pretuieste cat o viata, chiar daca dureaza doar cateva respiratii profunde - uneori. :) De n-ar fi asa am pretui-o la fel de mult, am cauta-o la fel de mult?

      Am citit cate ceva despre SEO si am dedus ca e un fel de "contoar" pentru cautarile facute de ceilalti - contorizeaza "cuvinte cheie" sau asa ceva? Orice ar fi... important e sa iubeasca numele! Daca il iubeste inseamna ce e de bine! :) Asta conteaza!
      Succese!

      Viata feiricita!

      Ștergere
  3. o rezolvare super eleganta! :) multumesc!
    sa ai o seara minunata, Diana draga!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu placere! Dar nu i-as zice "rezolvare" pentru ca placerea a fost a mea sa dau curs la doua invitatii de la persoane pe care le apreciez. As fi preluat leapsa de doua ori daca trebuia! :)

      Viata fericita!

      Ștergere
  4. Răspunsuri
    1. Crezi ca eu n-am observat? :( Trebuie sa iau dupa adresa blogului... nu dupa numele/titlul acestuia (dar, modificand cat de curand, cred ca o rezolv) :)
      La tine http:// incepe cu "C"...
      Nu fi trist! :)

      Ștergere
  5. Daca tot citesti mai multe bloguri, te puteai folosi de Kundalini, ba chiar si de blogspot.ro daca mai aveai nevoie. :))
    Apropo, de unde vine Kundalini?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ups! Sunt chiar toanta! Eu am inteles ca trebuie sa folosesc numele si/sau nick_name-ul... Iar despre Kundalini am zis ca e... numele blogului, adresa, cum s-ar zice! :)) Cred ca voi modifica! Da-da! Sper sa nu se spuna ca am trisat! :( Ca nu trisez, doar corectez! :) Uf, ca toanta mai sunt!!

      Blogul nu l-am facut eu, l-am primit "in dar" si am fost intrebata cum sa se numeasca - in functie de ceea ce as dori sa postez. De unde era sa stiu? Pentru ca nu-mi place sa ma "opresc" doar la ceva anume (am nevoie de... spatiu de manevra) Apoi, mi-a venit in minte Kundalini care, in traditia yoga, reprezinta energia cosmica invizibila absolut vitala pentru viata! Sigur, fara legatura, dar fiind "energie vitala" este in orice, oriunde ceea ce insemna - in mintea mea - ca pot scrie despre orice! :) Cam asa s-a intamplat. A fost o alegere la intamplare, practic (dar nu am ales si "Diana" in adresa, dar mi s-a zis ca trebuie) Si asa am ajuns "pe blog".

      Viata fericita!

      Ștergere

Va multumesc pentru ca sunteti aici. Comentariile sunt moderate deoarece e singura metoda pe care o stiu sa nu pierd vreun mesaj si sa evit mesajele nepotrivite. Le public imediat ce accesez blogul. Multumesc pentru intelegere.