2013-09-02

Gangnam style în Poiana Brașov

Duminică la prânz, în Poiana Soarelui, turiștii păreau cuprinși de frenezia stilului smuls. Care mai de care dădea din mâini și din picioare, se zbuciuma din tot corpul; femeile își scuturau podoaba capilară mai ceva ca la un concert rock.

O sexy lady se scutura din toate cele, că și de pantalonii scurți părea că vrea să scape. Partenerul o percheziționa pe sub tricou și ea striga pe ton ascuțit, zbătându-se frenetic: “Scoate-o! Scoate-o!” “Nu pot, dacă te miști în halul ăsta!” încerca să o calmeze dar ea nu și nu! Oppa is Gangnam style, Gangnam style / Eh - Sexy Lady oh oh oh oh

O adorabilă își lovea copilul peste tot corpul, cu o eșarfă, și copilul țipa în stilul celor prinși de gura șarpelui.
Un câine lațos și haios lătra cu simț de răspundere la ceva ce vedea numai el și o femeie mai în vârstă trăgea de mână un tânăr, insistând să o bage în apă rece și să o țină acolo, să nu se umfle. “Bag-o, bag-o!” se tot răstea la tânăr și acesta se încăpățâna să se uite cum se înroșeste tot mai mult, pornind de la un punct mic. Dacă tu vrei, eu vreau, să ajungem la final. Yes you, hey, yes you, hey / Now let's go until the end, end, end…

O blondină fină mergea mândră pe trotuar, cu degetul arătător lumânare, privind cu interes cum ceva se mișca pe buricul acestuia. Mergea încet, cu grijă, să nu se accidenteze. Lângă ea, iubitul, dând din picioare, aruncă de-un pom c-un kürtős kalács din care abia luase o îmbucătură! “Naiba s-o ia! S-a băgat la dulce!”
I'm a guy / A guy who seems calm but plays when he plays

Mai încolo, pe o bancă, doua tinerele se plesneau reciproc peste cap, țipând “Scapă-mă de ea! Scapă-mă de ea!” Și pentru că nu scăpau au luat-o la fugă, privind înapoi cu mânie dar urmăritoarele nu se lăsau! Erau peste tot! Până și în coșurile pentru gunoi amplasate strategic! Erau în părul blondelor, erau spre fețele puștoaicelor parfumate, erau pe înghețata din cornete. Oamenii voiau să scape, dar să urce în autobuz nu aveau curaj! Puteau aduce cu ei viespile mici și înfuriate iar în spațiu închis și atât de strâmt ar fi fost nebunie curata să riște! Se acopereau, care cum puteau, și se retrăgeau spre pădure.
Doar o tipă, calmă, și-a aprins o țigară și privea liniștită dansul haotic al celor din jur. You know what I'm saying / Oppa is Gangnam style
Viespile se feresc de fum. S-a mai aprins o țigară, și încă una… Oamenii fumau pe stradă dar căutau să plece din zonă cât de repede puteau.
On top of the running man is the flying man, baby baby.

4 comentarii:

  1. Anul asta au innebunit viespile. Am pe terasa trei capcane pentru ele si se umplu saptamanal. Perele sunt mancate si le ramane doar coaja legata de codita, pe creanga. Am gasit o soparla moarta din care se infrupta un roi de viespi. Invazieeeeeeeeeee...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La inceputul lunii august s-a intamplat si in Oradea - mi-a povestit o prietena ca nu mai puteau iesi in curte! Totul era aproape acoperit cu viespi! Au intepat si pisoiul familiei si cainele...
      Cumplit! Dar ceea ce am vazut in Poiana duminica a fost... nu m-am putut abtine si am râs cu lacrimi! Pentru ca miscarile oamenilor mi-au amintit de acea melodie tâmpițică! Iar ceea ce strigau era umor pur involuntar! Si n-am inventat nimic, din contra, am redus mult... :)

      Ștergere
  2. Nu stiu...pe la noi nu. Desi am viespi si in cutia postala. Le-am stricat un cuib si au facut in 2 zile altul... Am altele si in cutia cu contorul pentru gaze. Eu nu le bag in seama, nici ele pe mine, pe noi. Cred ca si oamenii fac ceva. Nu fac nimic neprovocate. Sau poate altele or fi fiind mai agresive... nu stiu.
    M-a amuzat descrierea intamplarilor. Pe la inceput, la un moment dat, parea altceva. ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acum, ca au mai scazut temperaturile, s-ar putea sa scapati! :)
      Nu prea ma pricep la comportamentul viespilor dar daca ai cuiburi in zona poate fi acesta un lucru bun... Roiurile nu prea se amesteca... Dar poate stiu prostii! :)
      Imi amintesc de faimoasele tale cuiburi de viespi, cu viespi! :) La un moment dat am avut si noi unul, in dulapul din balcon! Cum au ajuns acolo si au avut timp sa construiasca acel "cuib" n-am habar - dar eram mica atunci si nici nu ma temeam de ele. Nici acum nu ma tem, dar... as executa perfect stilul gangnam daca s-ar da viespile la mine! :))
      N-am inventat nimic! Si, cand am coborat din masina nu prea intelegeam ce naiba au patit oamenii aceia! M-am gandit ca iar se filmeaza ceva...

      Ștergere

Va multumesc pentru ca sunteti aici. Comentariile sunt moderate deoarece e singura metoda pe care o stiu sa nu pierd vreun mesaj si sa evit mesajele nepotrivite. Le public imediat ce accesez blogul. Multumesc pentru intelegere.