2013-10-13

Duminica la povești - Nimic nou pe frontul de Centru!

Multe vizite făcute, multe vizite primite.
Mama a cules struguri, Diana i-a mâncat - și mi-a venit ideea să îi fotografiez când prea mulți n-au mai rămas; dar sunt brândușele! Brândușe nu mănânc, chiar dacă sunt culese de mama!
Am adunat… cartofi! Și a trebuit, mai apoi, să-mi tai unghiile, pentru că una n-a rezistat, s-a frânt! A fost cel mai rău moment al săptămânii! Să tot am astfel de săptămâni, în care cel mai rău lucru care se întâmplă e să rămân fără unghii lungi în urma adunatului de cartofi!
Și-am mai făcut ceva: am militat împotriva uciderii câinilor la grămadă și am împărțit fluturași cu “instrucțiuni” despre ce trebuie să știi dacă vrei să ai un câine. Înjurăturile colecționate nu le voi reproduce aici.
Ce legătură au motanii cu ce-am făcut în timpul liber?! Niciuna, da-mi plac, ca-s ai noștri! Ei sunt fotogenici dar fotograful - subsemnata - e sub orice critică!
Și-atât! 
La Anastasia, Duminica la povești 

6 comentarii:

  1. asa deci! ai împartit fluturasi cu ce trebuie sa stie cineva care adopta un catel. Superb! Asa trebuie inceput, într-adevar! Orice vietate în custodie presupune responsabilitati si obligatii! De laudat actiunea ta, Diana draga!
    oooo, si esti fara manichiura frumoasa, exact în saptamâna cand este ziua ta?! eh, ai dreptate, asta sa fie tot necazul!
    Ati adunat brânduse, struguri, cartofi si clipe frumoase :) Minunata saptamâna ta! Transmite complimente si harnicei mamici. Va pup si va doresc o saptamâna de vis!
    Noapte buna! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Brandusele sunt superbe, pisoii, de asemenea! Imi place si aranjamentul de fructe si flori!
    Felicitari pentru ca te implici in problema cainilor fara stapan!

    RăspundețiȘtergere
  3. cam scurt romanul scris de Erich Diana Remarque! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. cata paaace si liniste am simtit din postarea t! lucruri bune facute, dar mai ales un om bun care le pretuieste pe toate! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. :) Comentariile anterioare au acoperit tot ceea ce se putea spune...
    Aş adăuga doar că nu eşti în afara timpului, ci noi trăim un vacarm vitezist (nu cred căexistă cuvântul acesta).
    Te pup, draga mea şi-ţi mulţumesc.
    Seară frumoasă! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Pai ai facut destule. :)
    Imi plac motanii, par niste mici dolofani. Imi plac si florile, si strugurii...si cu unghii rupte ma aleg si eu dupa fiecare treaba facuta :)) Asta este, ne obisnuim.
    Noapte buna!

    RăspundețiȘtergere