2014-01-17

Liebster award

Primit de la CARMEN, pe al cărei blog, Între vis și realitate, am îndrăznit să fac primul pas în… socializarea online, la Miercurea fără cuvinte; abia de la ediția a-III-a la care am participat am înțeles cum că trebuie să pun link spre blogul ei și doar la ediția a doua la care am participat am înțeles unde trebuie să scriu comentariul. :)

Regulile (in limba engleza le las și pentru că nu sunt sigură că le-aș traduce foarte corect):
You must link back the person who nominated you.
You must answer 11 questions by the person who nominated you.
You have to pick 11 people to nominate and write 11 questions for them.
You can’t nominate the person who nominated you. (so much nomination…)
You must tell the nominees they have been nominated (as I was saying, it would sound better in ro)

Întrebările și răspunsurile:
1. Care este ultima carte citită? Lebedele sălbatice, de Jung Chang.
2. Ceai sau cafea? Categoric cafea! Fără zahăr și alte ingrediente.
3. Ai tatuaje? Ți-ar place să-ți faci? Dacă da, ce anume? Nu. De ce mi-aș injecta vopsea în piele?
4. Ce melodie te obsedează în momentul actual? O parodie muzicală ascultată de Crăciun: All I want for Christmas is… jews. Îmi tot sună-n cap!
5. Unde ai vrea să călătorești anul acesta? Nu doar că aș vrea, sunt obligată prin promisiunea făcută celei mai bune prietene: Sardinia - sper să și reușesc.
6. Ce hobby-uri / pasiuni interesante ai? Interesante, n-aș zice, dar: puzzle, puzzle, puzzle și blog.
7. Ce seriale urmărești? Minți criminale, NCIS, Person of Interest, The Bridge (aștept seria următoare sub licență americană) - numai pe net, pentru că la TV am renunțat acum aproape doi și circumstanțial, doar, mai urmăresc vreo știre sau ce s-o da la TV când n-am de ales și sunt în aceeasi camera cu unul deschis.
8. Ce piesă vestimentară ai purtat des până acum? O rochie - am purtat-o până s-a rărit și decolorat materialul, am transformat-o și iar am transformat-o și a ajuns eșarfă iar acum nu mai e deloc (asta a durat ani!)
9. De la 1 la 10, cam cât de ordonată ești ca persoană? Ups! 5.
10. Ce mâncare îți place? Cel mai mult îmi plac clătitele.
11. Trei celebrități cu care ai lua cina? Leonard Cohen, Vin Diesel (Triplu X, Fast & Furious) și David Copperfield, magicianul (născut David Seth Kotkin).Conform regulilor trebuie să nominalizez 11 persoane cărora să le adresez întrebări formulate de mine. Pentru că nu știu la care 11 persoane să mă adresez aleg să vă invit pe toți cei care doriți să răspundeți la cele 11 întrebări marcate mai sus.

6 comentarii:

  1. Bună dimineața!
    vorbește lumea că face-bookul este locul fără secrete!
    iote că și blogul se aliniază! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Am sa raspund si eu la acest chestionar :D :) o zi faina iti doresc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cand voi avea timp o sa raspund si eu la acest blogging interesant. Uite asa descoperi oameni cu care ai ceva in comun, sau nu, iar asta face totul si mai interesant!

    RăspundețiȘtergere
  4. ce ma bucur ca mai aflu cate ceva despre persoanele mele dragi! multe din raspunsuri atesta cumva ceea ce stiam/banuiam deja despre tine. Dar sunt si multe noutati ! nu stiam ca te pasioneaza puzzle! m-a amuzat istoria rochiei :)) atât de draga ti-a fost ca ai purtat-o pana la ultima fâsie!
    Mi-au placut si invitatii tai la dineu! Te pup draga mea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hahaha, mi-a placut si introducerea! ;))) Imi amintesc ca atunci m-ai contactat pe mail, prin mama ;)) Ce de timp a trecut, atâtea lucruri ne leaga si noi inca tot nu ne-am vazut niciodata! Poate reusim anul acesta! ;)

      Ștergere

Va multumesc pentru ca sunteti aici. Comentariile sunt moderate deoarece e singura metoda pe care o stiu sa nu pierd vreun mesaj si sa evit mesajele nepotrivite. Le public imediat ce accesez blogul. Multumesc pentru intelegere.