2015-11-22

Clubul cinefililor: Hot Pursuit

Pana la acest film, recomandat de Carmen, nu auzisem de actrita Sofia Vergara si la vreo saptamana dupa ce am vazut filmul, azi, am vazut o stire la TV: actrita s-a casatorit noaptea trecuta, cu un nu-stiu-ce actor. Sofia o intruchipeaza pe Daniella Riva (fosta Miss Pătlagină), sotia unui interlop care urma sa depuna marturie impotriva unui alt mafiot, Cortez. Reese Witherspoon e Cooper, o politista incepatoare care facea totul “dupa manual”, fiica de politist, crescuta, practic, pe bancheta din spate a masinii de patrulare, trimisa cu un serif federal sa escorteze cuplul Riva la tribunal, pentru marturie.

afis film Hot Pursuit cu cele doua actrite in rol principal
Hot Pursuit (2015), cu titlul romanesc “Urmarire periculoasa”, e o comedie regizata de Anne Fletcher si are toate ingredientele necesare unui film de actiune comedie - as zice ca e si un fel de satira la adresa multor filme de actiune care desi nu se vor comedii pot fi considerate astfel prin ridicolul sau stupiditatea unor actiuni. E si ceva romantism dar se râde cu pofta.

Daniella Riva si politista Cooper trebuie sa se descurce in situatii care par fara iesire si trebuie sa se si suporte una pe cealalta.

Sunt multe scene marunte - sa le zic astfel - care te iau prin surprindere cu umorul si daca te prinzi mai tarziu râzi cu intarziere, ca-n bancul cu ardeleanul: ardeleanului sa nu-i spui bancuri joia, ca râde duminica in biserica.

E un film relaxant, amuzant, care-ti cere atentia, pentru ca nu stii de unde sare poanta, cu intorsaturi de situatii. Replicile, dar si nazbatiile politistei incepatoare, sunt hazlii tare. Un politist rigid nu poate decat sa amuze la un momnet dat, chiar si in realitate, deoarece in realitate faptele nu se deruleaza ca-n manual, dupa reguli stricte si teorii emise de diversi.
*
Intalnirea de la Clubul cinefililor pe pagina la Carmen in fiecare sfarsit de saptamana.

9 comentarii:

  1. asa deci, ai vazut filmul :)) si eu m-am amuzat. Intr-adevar sunt multe poate ascunse si schib de replici haioase, cred ca asa a castigat popularitate acest film, cu o tema oarecum banala :)
    Eu o stiam pe Sofia Vergara din serialul Modern Family, este atât de dulceeee :) Iubesc accentu ei si modul în care amesteca în discutii exemple din traditiile si obiceiurile columbiene, este adorabila! Trebuie sa vezi serialul! ☺
    Nu am stiut ca s-a maritat - sa fie intr-un ceas bun. In anul 2000 a luptat împotriva cancerului de tiroida si l-a învins 100%! Sper sa fie fericita pâna la sfârsitul vietii!
    Bancul cu ardelenii nu-l stiam :)) bag de sama ca nu mi-s mai ardeleanca asa ca înainte, ca am râs la poanta doar dupa 3 minute ;))))
    pup draga mea, iti doresc o seara faina! transmite gânduri bune si îmbratsari mamei si Dianei <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi s-a parut si o satira la alte filme de gen. :)
      Mi-a placut Sofia Vergara - si cum arata si cum a jucat. Tot azi am aflat si ca joaca in "Modern Family", dar nu stiu daca voi reusi sa "strecor" :) si acest serial in lunga lista de seriale pe care am inceput sa le urmaresc, dar de ceva timp n-am mai apucat sa vad ultimele episoade.
      Uau! Si ea a luptat impotriva cancerului... Sper sa nu recidiveze boala. Sotul ei are un nume latinoamerican - asa mi s-a parut... a fost o info scurta si am devenit atenta cand am vazut-o pe ea pe ecran - a fost asa, ca o coincidenta, sa aflu mai multe despre o actrita care mi-a placut si despre care n-aveam idee. :)
      :)) E bine daca numai dupa 3 minute! :))
      Multumesc pentru recomandare! Mai sunt celelalte pe care mi le-ai recomandat, pentru ca sunt tot in perioada cand caut comedii. :)
      Pupici cu drag-drag! Multumesc. Le-am transmis si iti transmit si ele salutari si ganduri de bine. Imbratisari cu drag, de la noi. <3

      P.S. Deliei i-am transmis. :) Pupici! <3

      Ștergere
    2. asa de zapacita am fost, ca la banc am citit prima data "ardeleanului sa nu-i spui bandjocuri, ca râde duminica in biserica." ☺☺☺ A trebuit sa mai citesc o data si abia atunci am avut motiv sa râd ☺☺☺ Te pup. Noapte buna!

      Ștergere
    3. Haide, ca esti tare hazlie! :))) Ardeleanul n-aude dar... le potriveste?! :)) Adevarul este, ca in zilele din urma, cam la ceea ce ai citit tu ne cam zboara gandul, mai ales cand ne gandim la unii lideri politici...
      Pupici! <3 Noapte buna!

      Ștergere
  2. Bună Diana!
    Îți doresc o săptămână frumoasă și însorită,așa cum este la mine acum!
    Pup și îmbrățișez cu mare drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Elena!
      Multumesc! In continuare sa ai parte de o saptamana frumoasa si insorita!
      Aici nu mai sunt zilele tocmai insorite, dar soarele se mai arata din cand in cand, insa nu cred ca mai reuseste prea mult timp sa-i faca fatza sfarsitului de noiembrie. :)
      Imbratisari si pupici cu drag!

      Ștergere
  3. daca e comedie, imi plac tare mult!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E una dintre comediile la care umorul e pe banda! :) Orienteaza-te si catre Man Up, o comedie romantica unde se râde tot in cascada. :)

      Ștergere

Va multumesc pentru ca sunteti aici. Comentariile sunt moderate deoarece e singura metoda pe care o stiu sa nu pierd vreun mesaj si sa evit mesajele nepotrivite. Le public imediat ce accesez blogul. Multumesc pentru intelegere.