2013-09-01

Rugăminte: dacă găsiți un câine lup...

Încercând să răspund rugăminții Vienelei, scriu rândurile următoare, cu speranța că cineva cu mai mulți prieteni (decât am eu) în rețelele de socializare și printre bloggeri va citi și va dori să distribuie fotografia cățelușei Zoe, pierdută în Brașov.
Zoe, caine lup pierdut in 2013
Zoe, 3 ani, pierdută în Brașov

O citez pe Vienela și vă rog alături de ea:
poate printre prietenii voștri se află cineva care a văzut-o prin Brașov. Dacă doriți să faceți mai mult pentru mine și pentru Adriana, rugați-vă prietenii să distribuie și ei anunțul sau dați share acestui articol. Nu se supără nimeni dacă scrieți pe blogurile voastre despre Zoe! Nu spuneți că este doar un câine! Nu este un câine, este Zoe, este ființa pe care prietena mea o iubește și o vrea înapoi!

Zoe e o cățelușă-lup, blândă, prietenoasă, în vârstă de trei ani. Timp de trei ani a fost îngrijită în curtea celor care o iubesc și doresc să o regăsească. Zoe s-a pierdut într-o noapte furtunoasă, în urmă cu trei zile - aproape patru. În ziua când s-a pierdut avea zgardă neagră.
Zoe s-a pierdut în Brașov, în zona Dealul Melcilor și are acum nevoie de ajutorul celor care iubesc câinii dar și de ajutorul celor care iubesc oamenii, în general. Cine are sau a avut vreodată un animal drag știe cât e de dureroasă pierderea acestuia. Cei care iubesc oamenii și doresc să le aline cumva durerea pot face un gest simplu: să distribuie pe Facebook, către prietenii lor, fotografia cățelușei! Poate a văzut-o cineva și îi va anunța pe cei care o caută cu disperare.
Vă mulțumesc!

3 comentarii:

  1. Da, am am vazut si eu si am distribuit pe FB. Nu pot face mai mult, macar tu esti de acolo.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt de aici, dar nu pot face mai mult decat sa-mi doresc sa ajunga acasa cu bine! Ma uit dupa toti cainii care-mi ies in cale, dar caini lupi n-am prea vazut, nici chiar noaptea, cand haitele dau raite prin oras.
      Evit sa imi imaginez ce trebuie sa fie in sufletul lor! Am vazut oameni care si-au pierdut catelusii - unii i-au gasit, si dupa mai mult timp, dar unii ba... La randul nostru, am gasit candva un caine boxer - era slab, ingrozitor de slab. Oamenii se cam tem de cainii din aceasta rasa si atunci ei au dublu de suferit (dar cat sunt de blanzi!) Sase luni am cautat stapanii, am lipit afise, am dat anunt in toate ziarele locale, am plimbat cainele prin tot orasul, in speranta ca-l recunoaste cineva dar a ramas la noi. Si ma durea sufletul pentru durerea celor care l-au pierdut si - parca - il iubeam si mai mult pe catel! :)
      No! Ca mi-a venit o idee! Poate reusesc sa pacalesc PC-ul sa ma lase pe FB!

      Ștergere
    2. ma doare pentru acest animalut care e atat de frumosa , am sentimentul ca a incaput pe mainile unor oameni rai , eu nestiind cum sunt Brasovenii . Modul in care l-au pierdut este tot atat de dureros , chiar daca noaptea a fost furtunoasa . Cand eram mic am vazut o data sau de doua ori accidente pe trecerea de pietoni . La ce folos sa se stranga lumea , curiosii , care dau un aspect de groaza accidentului .

      Ștergere

Va multumesc pentru ca sunteti aici. Comentariile sunt moderate deoarece e singura metoda pe care o stiu sa nu pierd vreun mesaj si sa evit mesajele nepotrivite. Le public imediat ce accesez blogul. Multumesc pentru intelegere.